Wednesday, August 10, 2016

Melure Perfumes Giveaway dari Putera Helmei (CLOSED)

Saya dengan berbesar hati ingin menghadiahkan 1 jenis wangian jenama Melure kepada rakan-rakan sosial media.. tidak kira rakan dari Facebook, Instagram mahupun Blog.. Melure Perfume antara produk wangian badan yang semakin mendapat tempat dikalangan semua orang ketika ini.. Set Melure Perfume secara rasminya dikeluarkan dengan 4 versi wangian kepada orang ramai yang diinspirasikan dari wangian jenama terkemuka.. Perfume ini mendapat pengesahan halal dari Jakim..


Syaratnya adalah mudah sahaja :
-- Anda dikehendaki post di Instagram + Facebook dengan menyatakan 4 jenis wangian yang dikeluarkan Melure Perfume, dan nyatakan wangian yang mana menjadi pilihan hati serta nyatakan sebab kenapa jenis wangian tersebut menjadi pilihan anda... Post anda perlu mempunyai hashtag #melureperfumesshera #giveawayputerahelmei untuk saya 'keep track' sapa yg join... Make sure post di IG & FB tu public post ya...

Untuk melayakkan anda menyertai Giveaway ini, anda wajib:
1) Like page Melure Perfume di SINI
2) Follow instagram Putera Helmei di SINI
3) Follow instagram Melure Perfume di SINI

Giveaway ini dibuka mulai jam 12 tgh malam 11/8/2016 sehingga 14/8/2016 jam 8.00pagi.. Bagi pemenang anda berhak untuk memilih jenis wangian yang anda impikan... Pemenang dikira berdasarkan jawapan yang tepat dan ayat yg menambat hati saya.. hahaha... ianya juga harus mengikut kriteria yg telah ditetapkan. Keputusan adalah muktamad...

Terima kasih atas kesudian anda untuk turut serta dalam Giveaway kali ini..
Anda juga boleh memaklumkan diruangan komen sekiranya anda join giveaway ni..
Share:

4 comments:

Syafiera Yamin said...

Dah liked !! Tapi instagram page tu tak available la.

Nak menang cute perfume ni 😊

Putera Helmei said...

@Syafiera Yamin minta maaf, link sudah dibetulkan...

zai zamree said...

join jugak

Etuza Etuza said...

Salam perkenalan datanglah ke teratak maya Etuza ya ..

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com