Wednesday, October 15, 2014

Pinjaman Peribadi Untuk Angkatan Tentera Malaysia

Kemudahan Pembiayaan Peribadi bagi warganegara
Malaysia yang bekerja dalam Angkatan Tentera Malaysia
disediakan dengan bentuk skim mudah.. 
hanya mengambil masa beberapa hari untuk diluluskan...


- Pembiayaan Peribadi ini disediakan bersama oleh
institusi perbankan terkenal di Malaysia..
- Proses permohonan adalah 3 - 14 hari bekerja
- interest 3.2% - 4% floating rate..bayaran semula hingga 10 tahun
- Payout bank 98% - 100% drpd jumlah pinjaman
- terdapat caj konsultansi dikenakan selepas pinjaman diluluskan sahaja
- tiada sebarang wang pendahuluan diperlukan utk memohon
- yg mempunyai masalah blacklist @ CTOS @ CCRISS layak memohon*
- permohonan tidak memerlukan penjamin*
*mengikut terma dan syarat

Pemohon boleh menghantar permohonan dengan menggunakan
borang online mohon pinjaman peribadi yang disediakan...
sekiranya permohonan anda lepas, anda akan dihubungi utk urusan lanjut.
sila lengkapkan borang yang disediakan utk urusan permohonan...

Mohon Pinjaman Peribadi Kakitangan Askar


Perincian Tambahan Memohon Pinjaman Peribadi ini.
* Buat masa sekarang permohonan hanya untuk kakitangan Angkatan Tentera Malaysia sahaja.
* Pegawai berpangkat Leftenan Muda & ke atas boleh datang dari pelbagai negeri untuk memohon.
* Pemohon dari LLP (Lain2 Pangkat) hanya untuk Selangor / KL sahaja.
* Pemohon dari sektor kerajaan, gaji pokok minimum RM1,000.
* Pemohon dari sektor kerajaan minima tempoh bekerja selama 3 bulan.
* Permohonan ini hanya untuk Semenanjung Malaysia sahaja bagi memudahkan urusan.
* Sila pastikan detail yang diisi dalam borang tepat & tiada unsur hidden info

 Mohon Pembiayaan Peribadi Kakitangan Angkatan Tentera Malaysia



UPDATE 5 MAY 2016
LINK DI ATAS SUDAH TIDAK TERPAKAI.... 
DAN PENYATAAN DINYATAKAN SUDAH BERUBAH
UNTUK MOHON SKIM 
PINJAMAN PERIBADI YANG LAIN
KLIK LINK DI BAWAH

MOHON PINJAMAN PERIBADI ONLINE




*Pihak perbankan berhak tidak menghubungi pemohon
sekiranya mendapati maklumat yang diberikan tidak memnuhi 
syarat kelayakan memohon pembiayaan. So sekiranya 
anda tidak menerima sebarang panggilan / message
dalam tempoh 3 hari waktu bekerja,
anda boleh menganggap permohonan anda tidak berjaya. 


Share:

32 comments:

hafiz qulaifornia said...

Macam mane nk contact ye...and sy duduk kem area perak

Putera Helmei said...

blh isi maklumat dahulu dlm borang disediakan.. kta akan screening dahulu, skiranya lepas, baru kta akan mmbuat maklum balas. Terima kasih.

Bung nge Lawang said...

assalamuaikum , sy nak tanya .. klau gji tggl rm1k , boleh tak nk buat pinjman smpai 60k-100k untuk overlap loan koperasi tentera

Putera Helmei said...

Wslm.. xlepas..

Bung nge Lawang said...

agak2 dlm berapa ye boleh lepas ?

Naaim Subit said...

As salam...nk tnya la kalau gaji bersih 1100 pas tu buat loan dlm 35 hingga 40 k lpas x dan lg 1 saya tinggal di area bentong, pahang

Putera Helmei said...

wSLM.. sila baca perincian n syarat permohonan yang telah ditetapkan oleh pengurusan saya.. terima kasih..

Ismanazir Mat Isa said...

ada lagi ker pinjaman ni?

Putera Helmei said...

Ada.. seperti yg dimaklumkan, encik tidak lepas untuk permohonan tersebut.

azlina said...

Blh mohon lg ke utk tentera..sy di n.9

Syafiq Azlin said...

Mohon maklumbalas segera.. tq

Putera Helmei said...

masih blh memohon.. SILA BACA SYARAT PERMOHONAN DI ATAS SEBELUM MEMOHON..

Ismanazir Mat Isa said...

dah mohon tp xde reply pon

Putera Helmei said...

blh baca ayat pernyataan bawah sekali di dalam ruangan posting.. Terima kasih.

Ismanazir Mat Isa said...

ooo... ok. tengkiu admin.

Razali said...

Sy dah isi form dan submit keperluan

zairul samsudin said...

Akum...tentera yg duk kluang johor blh ke mohon di cwg.bank islm kluang

natdhirah said...

Suami sy akn brtgas di subang..awl bln 2..skrg d lbuan..wktu bile ssuai utk mmohon..?mhon pncrahan

Putera Helmei said...

Salam semua.. maaf atas kelewatan memberi maklum balas. Permohonan dari pegawai saya, buat masa sekrang ditutup buat sementara waktu.

Azlan Lan said...

Salam..masih ada lg x loan ni

Putera Helmei said...

saya masih hold lagi utk permohonan seterusnya.. minta maaf..

muhammad hanif said...

Asalamualaikom en sy nk tnye blh kew buat pinajaman tanpa pertukaran bank untuk kemasukan gaji??

joe said...

slm.ada kah masih di buka lg utk pinjaman

mohd affandy ajin said...

Llp blh wassup sye..area kl..0129857257

Camar Komando said...

Assalamualaikum & Selamat Pagi..

Permohonan Pinjaman utk Tentera..ada masalah utk buat pinjaman..?

* Interest yg rendah..
* Tempoh pembayaran yg lama..
* Dapat naikkan gaji bersih
* 3-4 hari proses
* No upfront

PM 017-9613657 for detail..
Tq

Mirdawati Mohamad said...

Saya tinggal area n9 kalau gaji tinggal 900 lebih boleh buat loan utk tutup hutang lama tak..

Hwa Jurong said...

I am Hwa Jurong, a Private Money Lender do you need a loan to start up business or to pay your bills and a corporate financial for real estate and any kinds of business financing. I also offer Loans to individuals,Firms and corporate bodies at 2% interest rate. I give out loan to serious minded people that are interested of loan if interested contact this email: hwajurong382@yahoo.com.sg or hwajurong12@gmail.com

NamiN said...

salam, boleh info bile permohonan untuk ATM LLP dibuka semula ?

Muhamad Zahir said...

Aslkm...sy tentera...ada lg x pinjaman bank rakyat utk masa skrg ni....

Nuar Dino said...

Salam...
Sy kerja di alor setar..
Bagaimana yer nk mohon loan ni??

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
stella james said...

Anda memerlukan pinjaman segera untuk menyelesaikan keperluan kewangan anda? Kami menawarkan pinjaman antara 5000.00 untuk 250,000,000.00. Max, kita ada yang boleh dipercayai, cekap, pantas dan dinamik dengan tidak ada pemeriksaan kredit dan menawarkan 100% pinjaman asing yang dijamin dalam tempoh semasa adalah semua di sini. Kami juga mengambil pinjaman dalam euro, sterling dan dolar kadar pertukaran daripada semua pinjaman adalah 2% jika anda berminat kembali kepada kami through..stellajamesloanscompany @ gmail.com dengan Maklumat berikut:
Syarat Penggunaan
Nama:
negara:
bandar:
alamat:
Jumlah yang diminta:
Masa:
umur:
jantina:
pekerjaan:
No telefon:
terima kasih
Mrs stella

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com