Monday, August 15, 2011

Ketahui Ciri Lelaki Yang Tak Serius


Ketahui Ciri Lelaki Yang Tak Serius
Dalam Perhubungan Percintaan
(Sikap Lelaki Itu Sendiri)

1) Wujudnya Rahsia Demi Rahsia
- bagi dirinya apa yg berlaku dlm dirinya 
adalah rahsia dirinya..
- dia seperti belum yakin trhadap 
pasangannya.. 
- tetapi sbg wanita jgn pula mendesaknya.
sampai masa dia pasti akan beritahu jua.

2) Tidak Pernah Mengkritik
- Jgn bangga lak kalau si dia tak kritik anda.
- Tak bermakna kamu sempurna di matanya.
- Tapi dia seolah tidak peduli dengan kamu.

3) Lama Tunggu
- Selalu ker korang tak dpt feedback
dari si dia bila korg bg sms or call..?
- Jika selalu.. berhenti berharap la yer..
- Sesibuk cam na pun, sekiranya yg tersyg
call or sms semestinya dia akan call back
or sms.. kalau tak da langsung.. hmmm..

4) Pujiannya Melangit
- Ada ja pujian yg kamu dpt setiap hari.
- Padahal kamu mmg tahu pada hari tu
kamu tidak berhias mana pun tapi si dia
tetap memuji penampilan kamu.
- Jgn terkejut sekiranya panggilan istimewa
yg kamu dpt dari dia berkemungkinan
dia ada gunakan kat perempuan lain juga.

Share:

5 comments:

Fiqah Alias said...

urm,terlalu sukar sebenarnya utk fiqah mentafsir sesiapa.. =( harapnya takda la ciri2 nie pd si dia fiqah tu..

L said...

lelaki si fikah datang komen... hahaha
xterasa pon dgn en3 nie.. huhu
sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

Atsuko Ichirou said...

hurm,,,,
ye ke??
patot la...
haishhh!!

Tulip said...

ooo...mcm tuh...

tapi kalu jenis tak mesj kita jarang3..., tapi time kita mesej dia dia balas je...mcm mana tuh erk???

sue shine said...

oooww..macam tu ke?


patutlah.....hufff...kena lupakan dia lah

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com