Thursday, May 5, 2011

Mereka Ketawakan Kita...

sebelum tu.. Putera ingt nak continue cerita
mengenai Cinta Sampai Mati (Part 2)...
bagi yg xtau cerita sal apa.. klik link d bwh
Cinta Sampai Mati
Tapi Putera rasa, si F tu masih xberubah la..
dengan brsikap mengikut nafsu amarah
yg lbh merugikan diri sendiri... biar la..
xkan blog Putera ni Putera nk pnuhkan
dengan cerita cinta dia lak kan..
ni picture dia komen di entry post tu..
klik gmbr utk tingkatkn kejelasan gmbr.
bukan Putera nak memburukkn dia.. 
tapi sampai bila kamu mau mnjadi bgtu..
dah.. lupakan sal dia ni.. cerita lain lak..
bila anda wat blog, ada x yg tertawakn anda
or memperkecilkan kbolehan anda berblogging?
kenapa erk ada org sebegitu rupa???
 yang penting, yg ketawakn tu adlh member..
hmm.. entah la.. apa faktor mereka 
cuba memperlekehkan kebolehan kita...
yang pasti bagi Putera Helmei la kan..
mereka ni sebenarnya jeloz... jeloz..jeloz...
sbb apa?? depa xtau nak wat blog... n xda idea
untuk berblogging... so mereka-mereka ni
akan cuba sedaya bagi kita kurg semangat..
tapi tidak bagi Putera, itu adlh semangat 
utk Putera lbh berusaha dlm dunia blog ni..
(kalau xtahu dunia blog,
jgn ketawakan kebolehan blogger)
Share:

3 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kenduri kahwin

biar mereka tertawa bukan luak pun janji kita masih boleh berkarya dalam blog... jangan berpatah arang berkerat rotan... jadikan kita adalah kita... kelak orang akan hormat pendirian kita

mr pot n mrs lat said...

singgah sini bace entry . . jom terjah blog kami pulakk (:

rara pinkmafia said...

knp dgn dye ni????hmm knp dye emo?

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com