Friday, March 4, 2011

Klinik Cafe.. Benar tapi Pelik

Semalam hari yg betul-betul memenatkan Putera Helmei... 
Balik ja kerja pukul 9 pagi, sempat rest sejam ja... 
Dalam kul 10 lbh cmtu, bersiap lak nak ke Penang...
Sibuk tak terkata.. macam la YB kononnya.. 
tapi Putera memang YB pun.. (Yang Berhutang)...
bukan dengan 'Along' tau.. tapi dgn PTPTN la... 
ketepikan sekejap hal PTPTN tu.. (mood xmau byr lagi)..
Pukul 11 lbh bertolak la Putera dgn kereta member ke Penang..
motif ke Penang?? nak g interview la... org panggil, p ja la.. 
kali ni interview di Gurney Plaza... 
pusing juga nk p Gurney Plaza..
mana tak nya.. duk ja Kedah.. tp Penang brapa kali ja p...
sesudah ja interview tu... pusing2 la Putera ngn member mencari mkn..
iyala.. masa lunch time tu...perut pun menyanyi la.. mcm2 lagu dia nyanyi..
pusing punya pusing di Gurney Plaza tu...
kami xtau lak nk p mkn mana...
lastly.. kami decide mkn d Chicken Rice Shop.. 
Sesudah tu... kami jln lagi.. opocot.. Klinik Cafe... (????)...
member Putera ni punya la excited nak masuk juga...
kami pun masuk.. memang benar tapi pelik belaka...

ni ruang mkn.. mcm bentuk katil hospital kan..


Surgery Room?? bahagian minuman tu...


ada pula bhgian mkn guna kerusi roda.. oh tidak...


tgk pula lampu.. guna mcm lampu bedah tu..


nak mkn ada sos?? picagari tu la sos nya..

pelik kan.. kan.. nak mkn pun fikir dua tiga kali juga...
nak tahu Putera balik kul brapa pastu.. 
kul 5 lbh baru tolak balik.. kul 9 mlm keja lak..
memang penat.. jom lending time...
Share:

9 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

clinic cafe ?? memang menarik wehh~


Jeng3x…
# Gathering Cikgu Blogger Part 2 - Vlog Silampuneon & The Geng ! #
# Buffered Earnings Nuffnang Edisi Mac#
# Akuarium Ikan Comel #

Cik T-pah said...

menarikk jugekk..merasaa la macam duduk wad :D

Cik Sue said...

wahhhh..unik kena dtg jengah ni... =D

annenyss said...

wow ini cool seh..best ni..sape makan kat sini kompem sehat..haha

Putera Helmei said...

pakat2 la yg blum cuba lagi tu try la p tgk cmna...

zures said...

Eeuwww rasa macam tak sanggup je makan kat situ. Kalau dah peralatan pun cam hospital seram juga. Tapi at least boleh jadi peringatan juga untuk kita kan. Belum pernah pagi lg tempat tu...

Ustaz Azrai said...

Hm, mkann sedap x? kalu sdap rasa mcm nak g jgak ni... hehe

Putera Helmei said...

makanan dia ok juga. tapi semua org ada pendapat masing2 nk p mkn kt tempat mcm ni.. ye la kan dh jd klinik, pakai lak mcm nurse n doc..

putri ila said...

ala kat penang jer ke ade ni kat kl adew x? huhu... :)

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com