Tuesday, March 8, 2011

Permohonan Maktab Dah Keluar, Lepasan SPM

Pengumuman.. Pengumuman.. Putera Helmei nak bagitau ni 
Kementerian Pelajaran Malaysia mempelawa calon lulusan 
Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang berkelayakan, 
berpotensi, berminat dan beriltizam untuk mengikuti program yang ditawarkan dalam 
Kursus Perguruan Lepas Sijil Pelajaran Malaysia seperti PISMP.
So.. bagi sapa - sapa yang ada adik nak jadi cikgu tu.. blh la mohon..
xpun korang sendiri yang nak mohon.. 
dulu Putera pernah juga mohon pas SPM dulu... 
tapi dapat surat duka cita... huhuhu.....
Saja Putera nak share di sini.. 
xla ketinggalan nnt kot2 ada adik2 d luar sana 
yang nak mohon jadi cikgu tapi xtahu bila nak mohon.
So.. sapa yang nak mohon.. boleh klik link di bawah.
Share:

4 comments:

e F a said...

nak jadi cikgu ke??

Putera Helmei said...

hhahaha.. efa.. zul x amik maktab.. tp zul ada apply utk DPLI... saja gatai tgn p apply...

Tulip said...

semoga berjaya yup....

Putera Helmei said...

tq Tulip.. x brharap pun kt DPLI tu coz result xcekang la...

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com