Wednesday, March 9, 2011

Faceblog Dikritik Hebat

Faceblog.. Faceblog.. fenomena baru dlm dunia blog...
Faceblog yg baru muncul dlm awal tahun ni telah dkritik hebat baru2 nie..
kononnya berunsurkan pink.. serta meniru Facebook...

kritikan tersebut Putera tau bla buka blog owner Faceblog.. 
Anda Boleh Klik Di Sini 
rasanya x salah dengan tertubuhnya Faceblog...
bukan apa.. dpt satukan blogger-blogger juga...
at the same time dpt promote new blogger d ctu..
so kita dpt membantu la new blogger.. leh la up traffic ckit..
walaupun temanya berwarna pink....
tak semestinya utk perempuan sahaja....
ataupun lelaki yang xberapa lelaki sgt....
warna bersifat umum bagi blog yg kita wat...
xda pula dinyatakan pink hanya utk perempuan..
melainkan gatai p beli payung warna pink.. (bg lelaki) choii la cmtu coz sendiri cari pasal...
hahaha.. ngarut sudah aku nie.. 
lagi satu dikatakan meniru Facebook....
ala.. tuan punya blog, ikut suka dia nk letak template apa..
mcm blog Putera Helmei ni juga.. Facebook template juga..
sejak Nov 2010 Putera guna template ni... 
kita bebas dlm penyampaian blog kita ni...
selagi kita x menyalahi undang2 serta x mengutuk org..
daripada mengutuk or menjatuhkan org...
lebih baik share ilmu, dpt juga pahala kan.. kan..
tolonglah wahai blogger2 yg suka menjatuhkan blogger lain..
jgnlah buang masa dgn beri kritikan utk jatuhkan org..
cubalah kita memberi kritikan yg membina dan jd sumber inspirasi wat semua org.
sama2 kita berjaya dlm dunia blog masing-masing..
Share:

2 comments:

e F a said...

tak join lagi faceblog... apa tue?

Putera Helmei said...

efa.. tgk post zul sblum ni tentang faceblog... mcm komuniti blogger juga.. satukan smua blogger..

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com