Tuesday, September 15, 2015

Anakanda Ameer Haziq Sudah 1 Tahun

Alhamdulillah sudah 1 tahun umur anakanda. Genap pada tarikh 12/9/2015.. Dari dia sakit, dari dia menangis meronta-ronta, sekarang dia dah pulih hampir 100%..  Cuma yang tinggal alahan dari masalah G6PD yang tidak mampu dielakkan.. Penyakit ususnya Hirschsprung Disease dah tiada masalah setelah operate pada bulan 2 lepas... 




Haziq bersama dengan kereta dia.. 

Sambutan birthday anakanda buat pertama kalinya ini, diadakan di rumah biras PH di Tanjung Karang, Selangor, sebab anaknya pun dia nak buat tarikh yang sama dan minta dijoinkan sekali sahaja...
Ameer Haziq berminat dengan kartun minion, so kami pun buatla majlis ni dengan kek minion, serta belon2 minion...Manakala anak menakan bertemakan Princes Elsa dalam cerita Frozen...

Ini dia kek Haziq... bawah kek carrot.. yang ruangan atas kek span..

ni kek sepupu Haziq, Airis.. bertemakan cita Frozen...
kek ni kek  red velvet...


Kek-kek ni kami ambil dari pembuat kek yang sama yakni dari Nik Azmita Abdullah.... So far servisnya yang terbaik dan diambil dari sebelum2 ni lagi.. 

tak leh duk diam si Haziq ni.. 

Ehhh ada clown... Clown ni saya dapatkan dari saranan rakan sekerja...
check dalam blog dan FB clown.. ok set pilih ni...
saya contact Awang The Clown...
atau FB dia Badut Malaysia

 keletihan bermain.. lending time.. hehehe...


next birthday Putera Helmei pula.... hehehehe....  


Share:

2 comments:

Kira Sakura said...

kejap je dah beso Haziq ni. ummi kira tak sempat lagi nak jumpa awak nakkkk

Putera Helmei said...

dah berjauhan kan kita.. tu susah nak berjumpa sesama rakan2.. cuma bila pulang ke kampung halaman, insyaAllah...

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com