Friday, September 23, 2011

Pergi Tak Kembali

 Yang hidup mesti merasai mati...
yang kita tidak tahu adalah
masa dan tikanya itu bila...
Anytime anywhere itu semua blh terjadi..
Tertulisnya post kali ni adalah pergi tak kembali
adik kepada abg ipar Putera Helmei...
yang tinggal d merlimau melaka...
pada tengah hari 23 September 2011...
keluarga Putera Helmei mmg merancang akn 
ke rumahnya pada keesokan hari...
sbb nak bawa kak ke melaka setelah
berpantang selepas bersalin anak kedua..
tapi perancangan itu bertukar time tgh hari td..
selepas terima berita telah kembali ke rahmatullah
adik kepada abang ipar tu yang disebabkan
oleh kemalangan yakni dilanggar lori. (di melaka)
memang tak sangka betul pemergiannya...
baru semalam dia ada like n comment d fb...
hari ni dia dah pergi buat selamanya...
semoga Allah mencucuri rahmat ke atasnya..
~~ Al-Fatihah ~~
yang pasti buat kita yang masih hidup ni...
teruskan kehidupan...
banyak lagi cabaran yg kita bakal hadapi..


Share:

2 comments:

H Y D E said...

takziah ya. al-Fatihah~

kiera'sakura said...

takziah...

slalu lah mengingati mati agar kita tak mudah terleka...

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com