Thursday, June 9, 2011

Blog Ku Yang Bersawang Kini Mekar Semula


Sudah hampir dua minggu blog tak di update..
alexa ranking pun merudum jatuh.. aduiii...
broadband punya pasal la ni.. tu yg xdpt online..
cucuk ja modem, "No Device" di screen..
sampai mls nk tengok window brdbnd celcom tu..
dengan perkataan "No Device" ja yg kluar..
akibat kesibukan yg melanda diriku ini..
petang tadi baru ja dapat p celcom centre..
pas ja balik keja kul 7, trus ke CS (Centre Square)..
Alhamdulillah dah boleh guna balik seperti sedia kala..
Trimas ya cik adik yg keja celcom di CS tu.. FOC ok..
masalah broadband pun dah selesai.. lega rasanya,,
cuma ada lg satu mslh yg belum terungkai lagi..
korang nak tau, chat FB Putera Helmei always online.
even Putera Helmei tak online sebenarnya.. 
benda ni dh jadi start beberapa hari lalu...
sehingga sekarang mslh tu tetap jd.. pelik2..
so kelmarin Putera pun buka la FB d nokia 3310..
nak chat memang xdapat kan kalau guna opera kan.
so Putera pun post status di FB berbunyi ayat mcm ni.
"Putera Helmei tidak online sebenarnya di ruang chat 
di Facebook, dan jgn mrh klu chat anda x direply"
tapi.. ada lak budak-budak nakal ni yg pelik kan,
 kata Putera Helmei ni berlagak n sombong
sebab tak reply chat pun.. aduii.. knp niii..
awal2 aku gtau kan poblem with my online status..
so sampai sekarang mslh tu still wujud lagi...
maybe kputusan bakal dibuat nanti..
samada FB baru akn wujud..
atau mmbiarkan keadaan tu mcm tu je..
kalau ada sapa yg tau sal poblem ni kan..
come on la.. share la ckit wei...
sharing kan is caring...
(pening dah ni...)
Share:

1 comments:

Khairil Adlan said...

hahahahah tgk ape yg ak post kt wall fb ko 2....

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com