Saturday, May 14, 2011

Ku Sangkakan Panas Rupanya....

Panas tul skang ni kan… musim panas dunia ni..
Korang ada terfikir x.. knp dunia ni panas…
Sbbnya kita la.. manusia.. x bersyukur….
 “ku sangkakn panas hingga ke ptg,
Rupanya hujan d tgh hari”
Perumpamaan yg ok sgt ketika ni..
Dgn hati yg panas bila blogspot ada mslh…
Nak mrh blogspot xleh juga kan…
Kita guna kemudahan ni free ja…
So keputusan d tgn depa la nk wat apa pun..
Lain la klu kta byr kan.. nk mrh server mrh la..
Putera dh seminggu terfikir ingt nk tukar domain..
Tp domain saja pun mslh juga.. entah la….
Apa akan jadi erk kalau blogspot stop kn servis dia..
Waaaa… nangis juga kebanyakan blogger….
Kita berserah je la.. ada duit, beli hosting..
Xda duit, guna je wordpress or sewaktu dgnnya..
Share:

3 comments:

suha said...

"ku sedar siapa diri ini"
haha mcm nk ckp gitu jek kt google..
kan?kan?erk pe kata belanja cik suha gak beli hosting?lala

tomatokering :) said...

huhu,, ckp pa pon kat google depa tak layan .. he

ifarizatul said...

erm.. sedih la mcm ni..

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com