Sunday, March 20, 2011

Keliru Aku...

tajuk entry mcm serius je bro... 
tapi leh kata hal serius juga nie...
tengah keliru la sal convojob d UiTM Shah Alam.
tak sure la nak p ka x.. rasa cam mls ja.. 
dengar kata bnyk juga company yg involve nanti..
rasa cam rugi lak kalau tak p...
teringat dulu masa Nov 2010 masa Finishing School..
ada juga sesi open interview olh beberapa company
dekat Fakulti Putera.. tapi nak tau x..
nama pun interview.. mestilah kna formal kan..
tapi punya la mls nk involve dengan sesi tu..
Putera p pakai seluar jeans ja n tshirt..
tapi rezeki kan.. kita xmampu nak jangka..
Putera dpt juga twrn dr sebuah restoran jepun..
tapi disebbkn mls lg n ada keraguan..
Putera tolak twrn diaorg..
so kali ni nak cuba tgk di Jobshop kali ni..
mana tau kot2 ada rezeki kat mana2 company..
klik banner di bwh utk maklumat lanjut ok...
bagi yang xtau convo jobshop ni... meh nak terang ckit.
ianya lbh kurang mcm career fair juga la..
tapi yg di uitm ni di khaskan utk final student,
yg baru tamatkn study dan utk alumni UiTM...
yg mana student UiTM or ex-student...
INSYAALLAH jumpa anda sekalian di Shah Alam.
(xsilap Putera, nak masuk kali ke-3 stiap bulan 
21/22hb Putera akan ke KL)..
Share:

4 comments:

nuruljannah sukhri said...

penah dulu, lepas je konvo kat annexe trus g interview MARA.tapi sbb x prepare pape sgt..so x dpt pun..mmg best kalau dpt pegi..tapi skrg dh duk jauh.

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

insyaALLAH ika pon nak gi tgk tu nnt... pergi je la... hhehhehe mana tau bole terserempak kan?huhuhhu

Putera Helmei said...

INSYAALAH.. kalau ada rezeki xkemana kan...

CIK TOM said...

cik tom teringin jgk gi career attack ni...tp xsempat dah kot..huk3..

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com