Monday, February 28, 2011

Pelacur Blogger??

tengah godek-godek n bw ke blog2 lain.. jumpa la isu hangat...
PELACUR BLOGGER yang di post oleh slh satu blogger yg agak popular..
bermacam-mcam la pendapat yang diberikan selepas post tersebut trsebar..
xkurang juga ada yang mengutuk... mana tidaknya...
blogger tersebut telah menyamakan Pelacur Blogger dengan slh seorg blogger..
blogger perempuan pula tu.. ooppsss.. kesian kat Yuyu ...
ehh.. nak kesian ke kat dia?? sebelum kesian tengok dulu blog dia....
masing-masing ada pendapatnya dengan situasi ni..
walaupun LR ada maksudnya sendiri.. tp ini mungkin menjatuhkan maruah seseorg.. 
apapun tgk dulu blog Yuyu sebelum menghukum 100% kepada LR
timbul persoalan di cni...
- adakah apabila sudah terkenal, blh kutuk2 blogger yg lain? ada cara nya utk tegur....
- di mana letaknya martabat seorg wanita tersebut? pakat2 tgk la blog si Yuyu... nilai sendiri macam mana....
- adakah penulis (LR) cuba create publisiti murahan? mesti traffic dia naik mencacak....
- sudah tiada perumpaan lain yg blh digunakan?

setiap org di dunia blog ni ada caranya tersendiri dgn blognya...
ada yg letak widget bnyk dalam blognya.. cantik katanya.. tp berat.. org pun berat nk bw...
setiap penulisan yg dihasilkan blogger ada intipatinya..... 
dan itu hasil karnyanya... ada ja ayat2 yg akan terkeluar dr kotak fikiran kita..
lebih baik kita cuba fikir utk majukn n tolong sesama blogger daripada mengutuk...
terlajak perahu blh berundur... terlajak kata buruk padahnya.....
(terfikir sejenak... rasa cam takut ja di dunia blog... ada pemerhati xbertauliah)
Share:

4 comments:

e F a said...

tak nak sokong mn2 pihak, setiap orang ada hak untuk memberi pendapat.. :D

Putera Helmei said...

hahaha.. efa nie.. klu mcm tu, xyah sokong diaorg tau.. sokong zul.. hahaha...

e F a said...

sokong zul la nie.. :D

miN akiM said...

spe LR? huhu.. btw thnks follow..^^,

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com