Friday, December 24, 2010

Blog Hebat


Blog mana la yg hebat nie...
Mesti korg nk tahu kn.. kn.. kn..
Kita2 nie smua la yg d kategorikn sbg blogger yg hebat.
Tp.. ada tapi juga tau..
Nk jadi seorg blogger yg hebat mesti ada intipati yg hebat.
Ataupun yg dpt menarik minat blogger lain utk baca.
Adkh kita dlm kumpulan hebat jika tarik publisiti murahan..
Itu langsung tdak hebat..  btul x kwn2...
Ada satu blog nie yg agak popular juga..
Dah lama Putera Helmei perhatikn..
Blogger tu bnyk print screen blog lain utk tarik minat org baca.
Dah la print screen, pastu kutuk blog tu n blogger tu..
Xke ianya mnjatuhkn air muka blogger yg dia print screen tu.
Bukan dia buat slh pun..
Cara2 blogger tu print screen sprti d bmh..
Si blogger yg perasan hebat ni p cari kelemahan blogger lain.
And then dia akn print sreen kn blog yg dia rasa xberkenan.
Last, dia akn post ke dlm post dia..
Takut x kwn2 kalau dia buat mcm tu kt blog kta??
Hmm xtahu la apa yg dia cuba buktikn..
Kalau kita dh popular skalipun jgn la brsikap takabur..
Dan mnjatuhkn org lain..
Kita sama2 d dunia blog.. masing2 nk cari duit juga kn..
So.. bg sesiapa yg pnh trkena print screen yg kutuk or jatuhkn kta..
Lapor je kt SKMM (Suruhanjaya Komunikasi Multimedia Malaysia).
Korang juga blh baca Act yg trkandung dlm SKMM..
Org mcm tu blh dknakn dikenakn..
(nk tau blog mana??? Tunggu...)
Share:

6 comments:

CheQ PP JoY said...

waa..mcm panas je ni..nk tau!! huhu

Mia Liana said...

uikkk blogger mana tuh? meh email kat kat mia.. mia nak tahu gak..

eli_liana78@yahoo.com

Putera Helmei said...

aiya.. nnt sy try ek buka emel.. tenet mcm kura2 lak..

Putera Helmei said...

apapun.. blog tu mmg popular.. sy cuma nk bg peringatan kpd kwn2 kot2 ada yg terkena ke.. blh wat report trus..

Nurul Syuhada said...

teringin nak tau blog apa...kutt die ade kutuk sy lak ke..hehehe...

Putera Helmei said...

klu ada yg nk tau, emel to me: mzh510@gmail.com

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com