Monday, January 2, 2017

Rasai Aromaterapi Perfume Orga di Rumah & Kereta

Kalau asyik stress ja bila jem di jalan atau lebuhraya, mungkin anda boleh cuba Perfume Orga.. Perfume Orga bukan saja beri haruman pada kereta dan rumah anda, tapi sekaligus memberi ketenangan dari aromaterapi yang ada pada kandungannya.


Saya letak Perfume Orga dalam kereta.. Asyik stress je kan bila jalan jem.. Benda macam ni lah yang diperlukan sangat.. Kebetulan blogger Irra Rayyan ada buat contest, wife pun join.. dia pun terpilih antara sebagai pemenang bertuah.. dapat la kami merasa perfume Orga ni..  Terima kasih ya Irra.. hehe.. Antara blogger ex-UiTM Shah Alam juga ni.. 


Organic Car Perfume ni selamat digunakan sebab tidak mengandungi bahan kimia, tiada alkohol serta tidak mengandungi paraban.. dan yang penting sememangnya 100% organik.


Share:

2 comments:

irra yyan said...

Feveret mommy bau oren ni...

Putera Helmei said...

TQ sangat mommy.. hehe.. Baru la mengancam bau dalam kereta.

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com