Thursday, October 6, 2011

Keputeraan Putera Helmei ke....

 Entri lambat sehari coz sibuk...
sibuk la sangat kan.. sibut kerja la kan..
semalam yakni 5 October 2011..
adalah hari keputeraan Putera Helmei 
yang ke berapa erk.. kekadang rasa muda..
kekadang rasa macam dah tua dah.. kuikuikui..
sambutan kali ni adalah yg ke 24 tahun...
yang pasti ada kelainan ckit utk sambutan kali ni..
sebab diadakan di ofis tempat Putera Helmei kerja.
mcm sebelum ni tak silap dalam hostel d UiTM..
berbalik kepada hari semalam.. yakni 
sambutan yg dibuat di Kolej PTPL SP...
 (ni baru geng non academic)

Putera Helmei dah dpt bau potluck yg dibuat..
biasa la.. macam staff-staff lain juga sebelum ni..
muka buat macam tak tahu apa.. tapi
dalam hati. ala.. hampa wat potluck kat aku kan..
hehehehe.. tunggu time jer...
bila disuruh masuk je dewan.. 
nyanyi la depa semua tu kat Putera..
tersipu-sipu malu la cheq kan...
memang terharu dgn majlis yg depa wat ni..
tambah terharu bila Putera Helmei dapat tau
semua makanan disponsor oleh si Dia..
memang terkejut n terharu la coz si Dia jauh..
time masa potong kek.. berdebar2 je rasa..
macam nak akad nikah lak.. ooppss..
 (ehh kenapa mcm bukan aku yg potong kek tu)

yg paling special.. cheq sendiri la yg baca
doa utk kenduri kesyukuran potluck ni..
 (ada gaya tak Putera Helmei ni..hehehe)

memang enjoy la potluck tu...
mcm biasa la.. habis la muka kena kek..
(tolong..tolong.. aku dicabul.. ohh tidak..)
thankz erk kat sesapa yang wish my birthday,
yg jayakan parti potluck tu especially si Dia..
ehhh.. sat.. ada hadiah lak kali ni..
 (kecil2 je janji ikhlas hati kan)

 Alhamdulillah... Thankz erk semua..
Semoga kita sentiasa dalam keberkatan 
dari yang Maha Esa dan kurniaan rezeki
yang halal lagi menjamin masa depan.. Amin...
Untuk tempahan cupcake yg kecik tu.. 
Boleh la tempah di blog di link bawah...
Share:

8 comments:

H Y D E said...

shoomey la babak kena cabul tu. oh, teringin nak dicabul cenggitu jugek!

Putera Helmei said...

gegege.. comey erk.. meh nk wat kat Hidir.. hehehe...

aDisH.sHidA said...

syok la depa...happy birthday...semoga dpanjang umo dimurahkan rezeki n hidup bahagia selalu

H Y D E said...

hidir? err, gua bukan hidir. gua enchik hyde :)

Muslimah Optimis said...

selamat ulangtahun kelahiran ke 24 zul.. kami 17 oktober ni..hehehe..

misz molecule said...

selamat:))

snf said...

epi belated birthday!:-0

Putera Helmei said...

tq semua yer.. ;-)

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com