Sunday, February 20, 2011

Haiwan Pun Penyayang.. Manusia??

sapa yang tengok cerita Eight Below kt TV3 td midnight?
angkat kaki masing-masing.. hahahahahaha
bagi sesiapa yang xsempat tgk tadi leh download.
Klik kat picture d bawah ni untuk download

ala cerita yang ada anjing-anjing kt kwsn salji tu..
tersentuh lak perasaan bla tgk gelagat anjing-anjing tu..
yang tersentuh perasaan d cni bla anjing-anjing tu
akan pastikan mereka semua take care diri kwn2 depa.
yang penting pengorbanan untuk semua yang ada..
bagus betul lakonan anjing-anjing ni.. sikap mcm manusia.
penyayang.. ambil berat serta bertanggungjawab..
tapi dlm dunia realiti ni.. dalam manusia ada lak haiwan..
ganas.. liar... pembunuh... dan sama makna dengannya.
xtahu lah apa nak jadi dengan dunia zaman sekarang nie..
rasa macam dah x selamat.. 
so kita kena bersiap sedia sentiasa utk hadapi sebarang ancaman yang mungkin berlaku.
sebelum terlambat kita sama-sama bendung masalah yg ada..
JENAYAH MEMBAWA PADAH..
Share:

1 comments:

IdA FaRaShAhiRa said...

saya penyanyang taw... ;p

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com