Monday, December 6, 2010

Sayang NUFFNANG

Korang msti dh bnyk kan earning NUFFNANG..
Putera Helmei pun nk juga earning mcm korang..
kalau ada yg perasan entry sblum ni Putera Helmei ada nytakn jumlah earning trkini..
 ni haa kt entry 03/12/10 Kna Tag lagi 
selepas dua hari tak aktif blogwalking.. Putera Helmei pun buka blog n NUFFNANG..
mcm tu juga earning kt NUFFNANG.. xnaik pun..
petang semlm tgh blogwalking, trgerak nk buka NUFFNANG lagi..
dlam hati "sehari brapa kali tah aku buka NUFFNANG ni.."
aik dh jadi RM2.75.. uish bagus2.. 
buka pula time tgh mlm naik lagi jd RM3.00..
wahh Pokcik nak kaya dh nie.. hahaha..
padahal baru  brapa ringgit.. ehhh kna syukur tau..
dlm hati sronok tau.. mana tak nya.. baru ja sbulan Putera Helmei wat blog nie.
tu yang syg kt NUFFNANG tu... bg lagi yer.. bg BE pun xpa juga.. hehehe.. TQVM to NUFFNANG
peningkatan jumlah earning Putera Helmei pun at the same time sbb korang la kwn2..
trima kasih yer pada kwn2 yg rajinkn diri tu blogwalking kt cni.. and KLIK-KLIK.
rajinnnya kta blogwalking ke blog lain, akn brtmbh juga org yg nk blogwalking kt blog kita.
Sayang kamu juga kawan-kawan....
Share:

8 comments:

e F a said...

efa ngah bercuti berblog...juz jenguk2 je..ada ms efa buat blogwalking eh...:)))

Putera Helmei said...

tq efa.. wat xlg shoutmix/shoutbox??

Omu Rice said...

yosh...bagus2 terus berusaha pasti banyak lagi...

Putera Helmei said...

thankz yer.. sy budak baru.. hehehe.. ada ilmu lbh tolong2 lah share yer..

♥cutebabygirl♥ said...

jemput singgah blog sy :)

btw, utk comment ni buat la pop-up.
sng nak komen2 :)

Putera Helmei said...

ok.. trima kasih cutebabygirl..

Lady Shana Sweet said...

kite punyer baru RM0.75 sen... ngehehehee

Putera Helmei said...

xpe ckit2 lama2 jd bukit..

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com