Tuesday, November 9, 2010

Perangai Sesetengah Budak Pandai

Aku nie xla pandai sgt... bodoh pun x.. klu x, xla aku habiskn study degree.. tp nk di ceritakn sikit tentang perangai sesetengah student pandai yg rasa diri tu hebat sgt.. aku rasa korg pun pernah mngalami situasi tersebut.. aku ni class rep (ketua kelas).. ada ja maklumat dr lec, aku tahu dulu..nk la dijadikan cerita pada suatu hari tu.. carry mark utk final sem satu subjek tu dh siap.. lec tu pun call aku.. so aku pun amik by softcopy.. n aku telah announce kn kt FB kata sapa nk carry mark leh contact aku.. ada la 3  4 org yg contact aku.. pastu ada pula hamba Allah ni, tiba2 hntr msg kt aku pagi2 kata knp carrymark aku amik dr lec n xsempat diaorg tgk.. dgn gaya xsopan msg aku pagi2.. sapa xmrh.. si polan len kali tanya la dulu, doc tu dlm bntuk apa... aku pun dpt dlm softcopy.. n aku as class rep juga la yg berhak dpt dulu.. so jgn menidakknnya pula... kn dh kna mrh dgn aku awal2 pagi.. jgn main terjah je tanpa usul periksa.. aiseh.. kekadang budak yg dikatakn cerdik sgt pun, kekadang daya pemikiran tu pendek juga.. so jgn duk brlagak sgt noh..
Share:

8 comments:

Tulip said...

hehe...relax2..benda biasa...

beLLa said...

sabar jela ye. kdg2 org xpaham keadaan kte ;)

Putera Helmei said...

tulip: dh relex dh nie.. hehehe.. xtau nk kata apa dh.. sbr. klu x, habis dia aku gigit..
bella: serius, kekadang org xfhm kedudukn kta.. dia ja nk suh kta fhm dia.. dunia2.. hehehe..

MOVIE UNTUK D SEDOT..... said...

lalalala...amboi2x..sesi luah perasaan erk...hehehe

Putera Helmei said...

lbh kurg cmtu la.. hahaha..

Aniza said...

salam

ya, betul. pandai dalam pelajaran tetapi belum tentu matang fikiran.

=]

Putera Helmei said...

yup.. so kta kna beringat je la kt mana kdudukn kta.. ada masa d bwh n ada masa d atas

Khairil Adlan said...

waaaaaaaaaaaaaaa

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com