Tuesday, November 23, 2010

Dapat Award Lak..

Award?? wat pertama2 kalinya dpt award.. Thankz to I'm Saying That
Putera xtau sgt la bab2 award nie.. tp jln je la.. hehehe.. 
Thankz yer for this award.. 
Kalau salah sila beri tunjuk ajar yer.. 


Nk kna jwb soalan cepu cemas lak.. 
Soalan2 nya adalah....
1) http://akuhanyasatu.blogspot.com/ dimata kalian blog aku ler tu.(sila blogwalking if sudi)
comel blog nyer mcm tuannya.. oopss.. Putera akn slalu "bw" mncari ilham..
2) nama blog anda dan kenapa letak nama tu. 
Amy Helmei ni dtg dr mana yer.. hehehe.. Amy panggilan dlm kluarga and Helmei salah satu nama dlm IC.

3) nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
http://puterahelmei.blogspot.com/
dh xda idea nk letak nama apa.. Letak nama Putera Helmei la coz kt FB pun guna yg sama.

4) apakah method dalam penulisan blog anda.
apa2 yg terlintas dlm hati n yg brlaku dlm kehidupan Putera.
 
5) apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak. (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri)
Ala.. klu tgk yg org cantik, tu kira sbg ilham tu.. hehe.. wlupun Putera just sederhana ja..

6) bilakah blog anda diwujudkan.
tak ingat la bila.. tp baru ja xsampai sbulan pun.. 
 
7) siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda.
hahaha.. diri sndiri kot..xsilap Putera, Queen of skull yg first follow.

8) sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.
Secara random jer nie.. yg x di tag tu jgn mrh yer.. Len kali lak.
  1. Tulip 
  2. Soyah Gebu
  3. "puk puk" 
  4. Kakchik ella  
  5. Puisi Pak Wi 
Yg telah di tag tu jwb yer soalan2 nie..
1) http://puterahelmei.blogspot.com/ dimata kalian blog aku ler tu.(sila blogwalking if sudi)
2) nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
3) nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
4) apakah method dalam penulisan blog anda.
5) apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak. (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri)
6) bilakah blog anda diwujudkan.
7) siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda.
8) sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.
Share:

10 comments:

aesya_echa said...

heeeeee..
congrats..
btl la 2..
=X

sya hassan said...

congrats + tenkiyuuuu putra ye putra.. hehe..
very appreciate.. =p

(senyum smpai ke telinga dah neh)

Putera Helmei said...

ur welcome... :-)

ika puk puk said...

tQ =)
t ika wt ek entry tu..

Tulip said...

hehehe..thanks..

ika puk puk said...

nk tnye.....
cmne nk buat yg cm kt blog helmei tu..yg kt exchange banner tu..
ika nk wt jugak la cmtu..
hari tu dh buat tp xjd..

FantasyGurlz said...

wah..hebat..!!!.bru je tp dh dpt award..tahniah2...

Putera Helmei said...

ika puk puk.. nt helmei bg code dia ok??
fantasygurlz.. ur welcome..

ika puk puk said...

ym boleh x?
senang ika nk tnye..

Putera Helmei said...

zulhelmi_2020@yahoo.com

Air Asia Blogger Community

Renew Insurans Roadtax Murah

Mohon Pembiayaan Peribadi

Copyright © Blog Putera Helmei | Powered by Blogger Design by ronangelo | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com